Prostorno zemljišče v bližini Narodnega parka Krka, Karalić

ID koda768
Lokacija:
Karalić, Drniš
Transakcija:
Za prodajo
Tip nepremičnine:
Zemljišče
Cena:
230.000€
Površina:
4.645 m2
Prodamo atraktivno gradbeno zemljišče v mestu Karalić, v bližini Nacionalnega parka Krka. To zemljišče se nahaja na idealni lokaciji, le 5 km od Visovaškega jezera, kar mu zagotavlja izjemen turistični potencial zaradi bližine številnih naravnih in kulturnih znamenitosti.

Narodni park Krka je znan po spektakularnih slapovih, čudoviti naravni pokrajini ter bogati kulturno-zgodovinski dediščini. Park obsega večji del reke Krke in spodnji tok reke Čikole. Nekatere izmed najbolj znanih znamenitosti v parku vključujejo:

- Skradinski buk: Eden najlepših slapov v Evropi in najbolj obiskana lokacija v parku. Ta impresiven slap je sestavljen iz 17 stopničastih kaskad, preko katerih voda pada v smaragdno zelene tolmune.
- Visovac: Otok, na katerem je frančiškanski samostan iz 15. stoletja, obdan z mirnimi vodami Visovaškega jezera. Ta zgodovinski biser ponuja duhovni in kulturni vpogled v bogato preteklost regije.
- Roški slap: Še en spektakularen slap v parku, znan po slikovitih mlinih in možnostih za pohodništvo in raziskovanje okolice.
- Samostan Krka: Pravoslavni samostan iz 14. stoletja v mirnem okolju ob reki ponuja vpogled v duhovno in kulturno dediščino tega kraja.

Skupna površina zemljišča je 4645 m² in je sestavljena iz dveh parcel, ki ju je možno kupiti ločeno:

1. Prva parcela se delno nahaja znotraj nezazidanega, urejenega gradbenega območja naselja.
2. Druga parcela se nahaja znotraj nezazidanega gradbenega območja naselja po Prostorskem načrtu urejanja mesta Drniš.

To zemljišče je idealna priložnost za investitorje, ki želijo izkoristiti rastoči turizem v regiji ali za tiste, ki iščejo miren kraj za gradnjo zasebnega objekta v bližini naravnih lepot Nacionalnega parka Krka. Ne zamudite priložnosti za naložbo v to obetavno lokacijo!
Komunalni stroški
  • Asfaltirana cesta

Pošlji povpraševanje

Bonum nekretnine
 
Copyright © 2024 BONUM NEKRETNINE, All rights reserved
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.